Barsol Pisco Mosto Verde Italia
Popis
Destilované z částečně prokvašeného vína vyrobeného ze 100% hroznů Italia z údolí Ica v Peru.
Chuť a vůně
hroznohruškatropické ovocemeloun |
---|
Barsol Mosto Verde Italia je Pisco vyrobeno z polofermentovaných hroznů Italia. Hrozny Italia (Uva Italia) jsou stolní hrozny pocházející z Francie. V Peru jsou klasifikovány jako aromatické hrozny na výrobu Pisca a těší se velké oblibě díky své květinové, ovocné vůni.
Ve variantě pisco Mosto Verde (zelená šťáva) je hroznová šťáva jen částečně prokvašená a obsahuje tak zbytkový cukr. Zatímco láhev jednoduchých Piscos v Barsolu je vyrobena z přibližně 5 kg hroznů, láhev Mosto Verde vyžaduje celých 10 kg.
Námaha stojí za to: Proces Mosto Verde uvolňuje nejjemnější hroznové aroma a vysoce kvalitní pisca jsou vynikající pro čistý požitek.
Hrozny Italia ukazují svůj plný ovocný, šťavnatý potenciál v tomto neuvěřitelně zeleném výrazu.
Vůně: Velmi komplexní, jemná vůně čerstvých hroznů, zelených jablek, hořkosladkých citrusů (pomeranč, citróny, limetky), medových tónů a lupenů růží.
Chuť: Bohatá elegantní kombinace tropického ovoce s výraznými tóny melounu a hrušky, citrusových plodů a zlatých rozinek.
Závěr: Nádherně jemný a svůdný na patře, harmonicky integrovaná, jemná a rafinovaná textura s dlouhotrvajícím závěrem.
Ideální pro přípravu klasického Martini.
BARSOL PISCO
Barsol, je vyráběn v malých dávkách a plněný do lahví. Je to špičkové řemeslné Pisco z Ica v Peru. Destilované do lahví, kde do jediné hroznové šťávy se nepřidává voda ani jiné přísady, které se před destilací fermentují na dokonalé víno, čímž se vytváří výjimečný duch vynikající čistoty, jasnosti a hladkosti. Barsol, vysoce oceněný za svoji vynikající chuť, je dokonalou odměnou pro všechny příležitosti.
Co dál?
Chtěli byste tento likér ochutnat? Výborně! Přidejte si jej do košíku. Chtěli byste vyzkoušet něco jiného? Prohlédněte si další likéry v naší nabídce.
Recenze a hodnocení
V roku 2002 Carlos Ferreyros a Diego Loret kúpili Bodega San Isidro, historický liehovar založený v roku 1919 v údolí Ica v okrese Pueblo Nuevo v Peru. Od roku 2002 sa v novom objekte vyrába Pisco najvyššej kvality, ktoré získalo množstvo medzinárodných ocenení a zameriava sa na zachovanie remeselného štýlu produktu. Od roku 2005 sa Barsol stal najexportovanejším Pisco v Peru.
Barsol, je vyrabaný v malých dávkach a plnený do fliaš. Je to špičkové remeselné Pisco z Ica v Peru. Destilované do fliaš, kde do jedinej hroznovej šťavy sa nepridáva voda ani iné prísady, ktoré sa pred destiláciou fermentujú na dokonalé víno, čím sa vytvára jeho výnimočný duch vynikajúcej čistoty, jasnosti a hladkosti.